10 Ocak 2013 Perşembe

Skin ne demek


26 OCAK 2012 PERŞEMBE

Minecraft'ta Skin Değiştirmek

Merhaba arkadaşlar. Sizlerin en çok istediği konulardan bir tanesi skin değiştirme. Ancak bildiğiniz üzere skin değiştirmek için orjinal oyun sahibi olmak gerekiyor. Fakat korsan oyunlarda da skin değiştirmek için 2 adet yol var. Size bunları anlatacağım.
1-Single Player Skin Değiştirme
Eğer ki değiştireceğim skin'i tek başıma oynarken kullanacağım, yada multiplayer'da ben görsem yeter diyorsanız aşağıdaki youtube videosunda anlatıldığı şekliyle istediğiniz skini yükleyebilirsiniz.



2-Multi Player Skin Değiştirme
Eğer ki sizin görmeniz sizin için yeterli değilse, işte burada sorun başlıyor. Normalde orjinal oyun kullanıcıları skinlerini Minecraft'ın resmi sitesinden değiştiriyorlar. Ancak tabiki bizim böyle bir şansımız yok. Peki biz ne yapacağız? Skin değiştiren orjinal oyun kullanıcılarının kullanıcı adlarını kullanacağız. Yani, ne yazık ki eğer bu yöntemi kullanacaksak kendi nickname'imiz ile oyuna giremeyiz.
http://www.mcskinsearch.com/
Öncelikle bu adrese girelim. İçeride bol bol skin var, fazlasıyla. Bir adet skin seçelim. Ben aşağıdaki linktekini seçtim.
http://www.mcskinsearch.com/skin/FemoMadness
Korsan tipli, sakallı hoş bir şey. Ön izlemesini görmek için java'ya izin vermeniz gerekiyor. Eğer beğendiyseniz hemen kullanıcı adına bakıyoruz.
FemoMadness's Skin 
Diye kocaman kocaman yazıyor orada. :) Bu da demek oluyor ki kullanıcı adımızı FemoMadness yaparak girerseniz bu skin'e sahip olacaksınız. Bu şekilde yaptığınızda herkes sizi bu skinle görecek ancak kendi kullanıcı adınızdan mahrum kalacaksınız.

Skin değiştirme konusunda benim bildiğim yöntemler bunlar. Değişik şeyler bulursam tekrar paylaşırım. Aklınıza takılan bir şey olursa bu başlık altından sorabilirsiniz.

Son olarak Hobbit filminin trailer müziği: http://www.youtube.com/watch?v=pEoAP1sg1cU

:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

lütfen küfür ve argo kullanmak yasaktır.
Bilginize

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.